Alex & Sierra – «It’s About Us» | «Little Do You Know» (Official Release)

Πρόκειται για την πρώτη δισκογραφική δουλειά του αμερικάνικου ντουέτου Alex & Sierra. Το άλμπουμ έχουν επιμεληθεί οι: Alex Kinsey και Sierra Deaton.

Η επίσημη κυκλοφορία του άλμπουμ είναι προγραμματισμένη για τις 7 Οκτωβρίου 2014 από την Syco και Columbia Records. Μετά την ανακοίνωση όμως του άλμπουμ τους, το αμερικάνικο ντουέτο κυκλοφόρησε και το τραγούδι «Little Do You Know» από το άλμπουμ, μετρώντας αντίστροφα για την κυκλοφορία.

Το τραγούδι αυτό δεν αποτελεί την πρώτη τους κυκλοφορία, καθώς είχε ακολουθήσει η κυκλοφορία του τραγουδιού: «Scarecrow», το οποίο είχε κυκλοφορήσει στις 23 Ιουνίου. Ακολουθεί η λίστα με τα τραγούδια του άλμπουμ.


1.   Scarecrow

2.   Give Me Something

3.   Bumber Cars

4.   Almost Home

5.   Here We Go

6.   It’s About Us

7.   Little Do You Know

8.   Cheating

9.   Just Kids

10. I Love You

11 .Broken Frame

12. Back To You

13. All For You web hosting


  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

twenty − fourteen =