Billy Idol: Η δισκογραφική επιστροφή ενός rock θρύλου

Έπειτα από μια δεκαετία δισκογραφικής απουσίας, ο Billy Idol επιστρέφει με το νέο του άλμπουμ “Kings & Queens Of The Underground”.
To άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου μέσα από την δική του δισκογραφική εταιρία BFI Records και την Kobalt Label Services. Η παραγωγή του “Kings & Queens Of The Underground” έγινε αρχικά από τον Trevor Horn, με τον Greg Kurstin στη συνέχεια να αναλαμβάνει την παραγωγή δύο τραγουδιών, συμπεριλαμβανομένου και του single “Can’t Break Me Down.” To artwork του άλμπουμ δημιουργήθηκε από τον Shepard Fairey, γνωστό καλλιτέχνη δρόμου και γραφίστα.

Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει μια μέρα πριν από την κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης αυτοβιογραφίας του Billy Idol, “Dancing With Myself”
Ο Billy Idol μαζί με το συγκρότημά του και τον μόνιμο συνεργάτη του και κιθαρίστα Steve Stevens, θα ξεκινήσουν την Ευρωπαϊκή τους περιοδεία τον ερχόμενο Οκτώβρη.

1. Bitter Pill
2. Can’t Break Me Down
3. Save Me Now
4. One Breath Away
5. Postcards From The Past
6. Kings & Queens Of The Underground
7. Eyes Wide Shut
8. Ghosts In My Guitar
9. Nothing To Fear
10. Love And Glory
11. Whiskey And Pills


Ακούστε το «Can’t Break Me Down» web hosting


  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

fourteen − four =