Γνωρίστε τους Μέτοικους μέσα από το νέο τους τραγούδι

Το JGM παρουσιάζει το ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο «Λυπάμαι» από το μουσικό σχήμα «Μέτοικοι». Οι Μέτοικοι είναι ένα μουσικό σχήμα από το Μεσολόγγι, που συγκροτήθηκε το 2014.

Το όνομα Μέτοικοι έχει τη σημασία του μετανάστη και στην Αρχαία Ελλάδα ήταν εκείνος, που κατοικούσε στα όρια μιας πόλης-κράτους χωρίς να κατάγεται από αυτή, κατά κύριο λόγο δεν είχε πολιτικά δικαιώματα αλλά ήταν υποχρεωμένος να πληρώνει φόρους.

Το σχήμα αποτελείται από τέσσερα μέλη: πρόκειται για τους Κώστα Πλακίδα, Γιώργο Καλόκληρο, Γιώργο Μεταξά και Έφη Σκεύη.

Γύρω στα τέλη του 2012 ξεκίνησαν να παίζουν μουσική σε διάφορους χώρους της περιοχής τους με επιθυμία και στόχο να εκφραστούν μέσα από δικά τους τραγούδια γεγονός που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2014 κυκλοφορώντας διαδικτυακά το πρώτο τους τραγούδι με τίτλο «καληνύχτα σου μιλάω» σε στίχους και μουσική του Κώστα Πλακίδα.

Με αρκετό υλικό για τη συνέχεια οι Μέτοικοι δεν εντάσσονται σε συγκεκριμένο είδος μουσικής και «παίζουν» με ετερόκλητα στοιχεία μουσικής και λόγου.

Σήμερα κυκλοφορούν το δεύτερο τραγούδι τους με τίτλο «Λυπάμαι» ένα τραγούδι διαφορετικού τύπου από το «Καληνύχτα σου μιλάω» το οποίο στιχουργικά υπογράφει η Έφη Σκεύη ενώ μουσικά το υπογράφει ο Κώστας Πλακίδας.
«Λυπάμαι για σένα παιδάκι δικό μου, λυπάμαι για μένα για το λογαριασμό μου…» μας λένε οι Μέτοικοι στο ολοκαίνουριο τραγούδι τους!

Ακούστε το τραγούδι στο Youtube:

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

twelve + one =

Ads