Νέο είδος βατράχου παίρνει το όνομα του Ozzy Osbourne

Επιστήμονες έδωσαν το όνομα του τραγουδιστή των Black Sabbath Ozzy Osbourne σε νέο είδος βατράχου γιατί ακούγεται σαν νυχτερίδα !

Το 1982 ο Ozzy Osbourne είχε δαγκώσει πάνω στη σκηνή σε συναυλία στην Αιόβα μια αναίσθητη νυχτερίδα που είχε πετάξει ένας θεατής.

Ο επιστήμονας Pedro Peloso δήλωσε : »Όταν άκουσα το κάλεσμα του κατάλαβα κατευθείαν ότι ήταν ένα καινούργιο είδος. Δεν έχω ξανακούσει κάτι σαν κι αυτό. Αρχίσαμε να συζητάμε για τον βάτραχο »νυχτερίδα» και η συζήτηση κατέληξε στον Ozzy Osbourne και τους Black Sabbath». Ο βάτραχος ονομάστηκε »dendropsophus ozzy» αντλώντας έμπνευση από το διάσημο περιστατικό από το 1982 με τον Ozzy να δαγκώνει νυχτερίδα.

Η ομάδα των επιστημόνων βρήκε 21 βατράχους του συγκεκριμένου είδους σε εθνικό πάρκο στη Βραζιλία. Ταυτόχρονα ο μεγάλος καλλιτέχνης βραβευόταν στα MTV EMA Awards ως παγκόσμιο είδωλο.

Οι Black Sabbath επιβεβαίωσαν ότι μέσα στο 2015 θα ηχογραφήσουν το τελευταίο τους album.

 

domainmarket.gr web hosting

Tags:

 • Ο Παναγιώτης Κουθούρης είναι γεννημένος στη Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1992. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ. Το πάθος του είναι η rock μουσική χωρίς να αποκλείει τα υπόλοιπα είδη. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον καλό κινηματογράφο. Είναι πεισματάρης και του αρέσει να αντιμετωπίζει τα πράγματα με χιούμορ. Είναι επίμονος και υπομονετικός και αργά ή γρήγορα πετυχαίνει πάντα τον στόχο του.

  • Show Comments (0)

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  comment *

  • name *

  • email *

  • website *

  18 − fifteen =

  Ads