Ακύρωση των παραστάσεων της Άννας Μπουρμά

Με επίσημη ανακοίνωση της στα social media, η Άννα Μπουρμά ακύρωσε τις παραστάσεις της «Μπες και εσύ στο ρυθμό» στο Γυάλινο Up Stage λόγω τεχνικών προβλημάτων, εκφράζοντας και το παράπονο της.
Διαβάστε την ανακοίνωση της:
Δυστυχώς μετά από ΟΛΑ αυτά που έχουν γίνει δεν θα πραγματοποιήσω καμία παράσταση. Η μουσική είναι τέχνη, αγάπη και κυρίως ψυχική ανάταση, όταν λοιπόν κάποιοι καταπατούν όλα αυτά τα ιερά πράγματα δε ν μπορώ να τραγουδήσω. Το τραγούδι και όλο αυτό που κάνουμε σαν ομάδα δεν έχει καμία θέση όταν οι αξίες ξεφτιλίζονται. Δεν μπορώ να τραγουδήσω όταν είμαι βαθιά θλιμμένη γιατί σας λέω αλήθεια, δεν μπορώ να τραγουδάω όταν με αντιμετωπίζουν σαν αντικείμενο γιατί σας λέω αλήθεια, τέλος δεν μπορώ να τραγουδάω όταν όλα μετριούνται πια με χαρτονομίσματα γιατί απλά σας λέω αλήθεια. Συγνώμη για όλο αυτό αλλά πρέπει να διαφυλάξω την αγάπη που έχω μέσα μου και δεν θα την ξεπουλήσω ΠΟΤΕ.
Σύντομα θα τα ξαναπούμε , συνεχίζουμε …

Η Άννα Μπουρμά είναι μια νέα ερμηνεύτρια που από την πρώτη στιγμή εντυπωσίασε και μάγεψε το κοινό, έχει στο βιογραφικό της συνεργασίες και συμμετοχές με τα μεγαλύτερα ονόματα του ποιοτικού τραγουδιού όπως Γιώργο Νταλάρα, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Δήμητρα Γαλάνη κα. Με την ιδιαίτερη κρυστάλλινη φωνή της αλλά και με την θεατρικότητα που διαθέτει επί σκηνής καθηλώνει τον ακροατή και τον ταξιδεύει στον κόσμο των συναισθημάτων.

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads