Οι Arctic Monkeys στη Νότια Αμερική

Το rock συγκρότημα Arctic Monkeys ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στην Νότια Αμερική οι οποίες έγιναν στα πλαίσια της περιοδείας τους με τίτλο »AM».

Η περιοδεία αυτή είχε ξεκινήσει από τον Μάιο του 2013 από το Ventura των Ηνωμένων Πολιτειών και τελείωσε στις 15 Νοεμβρίου του 2014 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας.

Η περιοδεία ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη και μάλιστα τον τελευταίο χρόνο τουλάχιστον η μπάντα ήταν διαρκώς καθ’οδόν για τον επόμενο σταθμό αφού γύρισαν σχεδόν ολόκληρο τον κόσμο!

Η περιοδεία αυτή είχε ξεκινήσει με αφορμή την κυκλοφορία του δίσκου »ΑΜ» τον Σεπτέμβριο του 2013 ο οποίος πούλησε πάνω από 600.000 αντίτυπα στις ΗΠΑ και έφτασε στο Νο 1 σε περίπου 15 χώρες.

Στο τελευταίο κομμάτι της περιοδείας τους ταξίδεψαν στη Νότια Αμερική και για τις εκεί εμφανίσεις τους αποφάσισαν να δώσουν στη δημοσιότητα ένα μίνι ντοκιμαντέρ για να δείξουν την μαζική υποδοχή που δέχτηκαν στις χώρες αυτές. Δείτε το video:

[youtube url=»https://www.youtube.com/watch?v=18D4b2dZrmg» height=»300″ responsive=»no»]

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Ο Παναγιώτης Κουθούρης είναι γεννημένος στη Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1992. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ. Το πάθος του είναι η rock μουσική χωρίς να αποκλείει τα υπόλοιπα είδη. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον καλό κινηματογράφο. Είναι πεισματάρης και του αρέσει να αντιμετωπίζει τα πράγματα με χιούμορ. Είναι επίμονος και υπομονετικός και αργά ή γρήγορα πετυχαίνει πάντα τον στόχο του.

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

three × 3 =

Ads