Ο Jason White των Green Day διαγνώστηκε με καρκίνο

Ο κιθαρίστα των Green Day Jason White διαγνώστηκε με καρκίνο στην παρωτίδα (σιελογόνοι αδένες στο πρόσωπο). Την είδηση επιβεβαίωσε η μπάντα στις 5 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα δήλωσαν: »Έχουμε κάποια νέα σχετικά με τον αδερφό μας τον Jason White. Θέλαμε να το μάθετε από εμάς προτού διαρρεύσει. Πρόσφατα ο Jason έκανε κάποιες εξετάσεις στις οποίες προέκυψε ένα πρόβλημα αφού οι γιατροί διέγνωσαν μια θεραπεύσιμη μορφή καρκίνου στη παρωτίδα. Ευτυχώς το ανακάλυψαν νωρίς και θα ακολουθήσει μια πλήρη και εντατική θεραπεία. Παρακαλούμε να μας βοηθήσετε να του στείλουμε αγάπη και θετική ενέργεια αυτό το διάστημα».

Ο White είναι μέλος της μπάντας από το 1999 ωστόσο έχει πιο συχνή παρουσία από το 2012. Από το 1999 μέχρι και το 2012 η παρουσία του White στην μπάντα ήταν περισσότερο στις live εμφανίσεις.

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Ο Παναγιώτης Κουθούρης είναι γεννημένος στη Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1992. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ. Το πάθος του είναι η rock μουσική χωρίς να αποκλείει τα υπόλοιπα είδη. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον καλό κινηματογράφο. Είναι πεισματάρης και του αρέσει να αντιμετωπίζει τα πράγματα με χιούμορ. Είναι επίμονος και υπομονετικός και αργά ή γρήγορα πετυχαίνει πάντα τον στόχο του.

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

14 − 7 =

Ads