Νέο δίσκο ετοιμάζουν οι New Order

Στο περιοδικό Rolling Stone επιβεβαίωσαν οι New Order ότι ετοιμάζουν νέα δισκογραφική δουλειά. Ο προηγούμενος δίσκος τους είχε κυκλοφορήσει το 2013.

Η μπάντα δήλωσε ότι ο νέος αναμενόμενος δίσκος θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2015 χωρίς να δίνουν παραπάνω λεπτομέρειες για τον τίτλο του ή για οτιδήποτε άλλο.

Αυτή η δουλειά τους θα είναι η πρώτη τους με την καινούργια εταιρεία με την οποία έχουν υπογράψει συμβόλαιο. Συγκεκριμένα η μπάντα έχει υπογράψει ένα αρκετά σημαντικό συμβόλαιο με την ανεξάρτητη Mute Records. Τα μέλη του συγκροτήματος δήλωσαν για αυτή την κίνησή τους ότι είναι πολύ ευχαριστημένοι και ότι δεν θα μπορούσαν να βρουν καλύτερο μέρος για να συνεχίσουν να δουλεύουν.

domainmarket.gr web hosting

Tags:

 • Ο Παναγιώτης Κουθούρης είναι γεννημένος στη Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1992. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ. Το πάθος του είναι η rock μουσική χωρίς να αποκλείει τα υπόλοιπα είδη. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον καλό κινηματογράφο. Είναι πεισματάρης και του αρέσει να αντιμετωπίζει τα πράγματα με χιούμορ. Είναι επίμονος και υπομονετικός και αργά ή γρήγορα πετυχαίνει πάντα τον στόχο του.

  • Show Comments (0)

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  comment *

  • name *

  • email *

  • website *

  thirteen + fourteen =

  Ads