Νέο δίσκο ετοιμάζουν οι Σουηδοί Ghost

Οι Σουηδοί μεταλάδες Ghost ετοιμάζουν το νέο τους δίσκο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η rock μπάντα βρίσκεται σε διαδικασία δημιουργίας του νέου τρίτου κατά σειρά δίσκου. Η μπάντα είχε κυκλοφορήσει το 2010 τον δίσκο »Opus Eponymous» και το 2013 τον δίσκο »Infestissumam».

Τα μέλη του συγκροτήματος ανακοίνωσαν τα νέα με την εξής δήλωση: »Παιδιά του κόσμου! Ελπίζουμε να απολαμβάνετε το …τέλος της χρονιάς. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δημιουργούμε ένα νέο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει μέσα στο ερχόμενο έτος. Ανυπομονούμε να σας μιλήσουμε γι’ αυτό. Μέχρι τότε, όμως, καλές διακοπές!»

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Ο Παναγιώτης Κουθούρης είναι γεννημένος στη Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1992. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ. Το πάθος του είναι η rock μουσική χωρίς να αποκλείει τα υπόλοιπα είδη. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον καλό κινηματογράφο. Είναι πεισματάρης και του αρέσει να αντιμετωπίζει τα πράγματα με χιούμορ. Είναι επίμονος και υπομονετικός και αργά ή γρήγορα πετυχαίνει πάντα τον στόχο του.

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

1 + 12 =

Ads