Νέο δίσκο θα ηχογραφήσει ζωντανά η PJ Harvey

Το μεγάλο όνομα του αγγλικού alternative rock PJ Harvey είναι καθ’οδόν για τον επόμενο δίσκο της.

Η εκκεντρική τραγουδίστρια θα ηχογραφήσει τον νέο δίσκο της μεταξύ 16 Ιανουαρίου και 14 Φεβρουαρίου ζωντανά. Το event θα λάβει χώρα στο Somerset House του Λονδίνου και θα υπάρχει η δυνατότητα να υπάρχει κοινό το οποίο θα την παρακολουθεί πίσω από ένα τζάμι ενώ η καλλιτέχνιδα δεν θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει το κοινό. Το project θα έχει τον τίτλο »Recording in Process».

»Θέλω το «Recording In Process» να λειτουργήσει σαν έκθεση σε γκαλερί. Ελπίζω οι επισκέπτες να μπορέσουν να βιώσουν την εμπειρία της ροής ενέργειας κατά τη διάρκεια μιας ηχογράφησης» δήλωσε η PJ Harvey.

Αυτός ο δίσκος θα αποτελεί τον ένατο προσωπικό δίσκο της επιτυχημένης τραγουδίστριας που έχει να κυκλοφορήσει καινούργια δουλειά από το 2011.

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Ο Παναγιώτης Κουθούρης είναι γεννημένος στη Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1992. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ. Το πάθος του είναι η rock μουσική χωρίς να αποκλείει τα υπόλοιπα είδη. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον καλό κινηματογράφο. Είναι πεισματάρης και του αρέσει να αντιμετωπίζει τα πράγματα με χιούμορ. Είναι επίμονος και υπομονετικός και αργά ή γρήγορα πετυχαίνει πάντα τον στόχο του.

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

four × one =

Ads