Και ο τίτλος του νέου τραγουδιού του Tus; «Καληνυχτάκιας». Πρωτότυπο σωστά;

Ε μετά την «Ψυχοθεραπεία» του καλλιτέχνη, μαζί με τον Χάρη Ακριτίδη, πάει για «ύπνο». Αναμένεται λοιπόν αυτήν την Πέμπτη (22/1) το νέο του τραγούδι. Αυτό μας δείχνει πως ο Tus δεν επαναπαύεται και έτσι έχουμε συνεχώς νέες κυκλοφορίες. Μα γιατί όχι!?

Παρακάτω υπάρχει ένα teaser του κομματιού, με διάφορα στιγμιότυπα από τα γυρίσματα. Την σκηνοθετική επιμέλεια του κομματιού έχει αναλάβει ο Λεωνίδας Κεχαγιάς. Stay Tuned για την πρεμιέρα!

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Η Φωτεινή Ανδριάνα Σταμογιώργου είναι γεννημένη στο Βόλο στις 30 Νοεμβρίου 1995. Γρήγορα έφυγε από εκεί – δεν την άντεξε το κλίμα – και μεταφέρθηκε πιο κάτω, προς Κορινθία πλευρά. Τώρα πια, σπουδάζει στο τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπά τη μουσική, τον κινηματογράφο - κυρίως την πιο cult έκδοση αυτού και τον Ευρωπαϊκό - , την καλή παρέα και τις νυχτερινές βόλτες. Επίσης, έχει μια έμφυτη τάση, να γράφει, να γράφει, συχνά ασυνάρτητα πράγματα που υπάρχουν μέσα στο κεφάλι της. Ορισμένα από αυτά μετατρέπονται και σε άρθρα. Ιδιαιτέρως φιλόδοξη, ονειροπόλα αλλά και τέρμα κυκλοθυμική. Ονειρεύεται να γυρίσει τον κόσμο κάποια στιγμή.

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

thirteen − 8 =

Ads