Συνελήφθη μέλος των Black Sabbath

O Geezer Butler, ο μπασίστας των Black Sabbath, συνελήφθη τα ξημερώματα της 28ης Ιανουαρίου σε ένα μπαρ. Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν πολύ μεθυσμένος.

Το όλο σκηνικό έγινε σε μπαρ της Καλιφόρνια. Φαίνεται πως ο μπασίστας προκάλεσε φασαρία και καβγά. Οι λόγοι της σύλληψής του ήταν ο καβγάς, η δημόσια μέθη και ο βανδαλισμός.

Σύμφωνα με την αστυνομία όλα ξεκίνησαν με λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ των δυο ανδρών και οδηγήθηκε σε επίθεση του ενός στον άλλο καταλήγοντας να σπάσουν το παράθυρο ενός αυτοκινήτου. Όλες οι κατηγορίες είναι πταίσματα βέβαια αλλά οι Black Sabbath δεν έχουν βγάλει κάποια ανακοίνωση.

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Ο Παναγιώτης Κουθούρης είναι γεννημένος στη Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1992. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ. Το πάθος του είναι η rock μουσική χωρίς να αποκλείει τα υπόλοιπα είδη. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον καλό κινηματογράφο. Είναι πεισματάρης και του αρέσει να αντιμετωπίζει τα πράγματα με χιούμορ. Είναι επίμονος και υπομονετικός και αργά ή γρήγορα πετυχαίνει πάντα τον στόχο του.

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

thirteen + twenty =

Ads