Βασίλης Καρράς | Τι θα κάνει όταν απομακρυνθεί από τις πίστες; Δείτε το video από την εμφάνιση του μεγάλου λαϊκού στο «Πρωινό μου»

Καλεσμένος στο πρωινό του Ant1 με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά ήταν πρώτη μέρα του χρόνου ο Βασίλης Καρράς. Διανύοντας το 60ο έτος της ηλικίας του μίλησε για την μεγάλη και άκρως επιτυχημένη πορεία του στο λαϊκό τραγούδι, τις νυχτερινές εμφανίσεις στις μεγάλες πίστες και τι θα κάνει όταν έρθει η στιγμή να αποχωρήσει.

«Ειλικρινά δε θα ήθελα να με δουν να σέρνομαι επάνω στην πίστα. Αλλά είναι και ένα μικρόβιο που δε σκοτώνεται ποτέ το τραγούδι. Είναι σαν τον ηθοποιό που θέλει να πεθάνει πάνω στο σανίδι… Δε θα προτιμούσα ένα τέτοιο τέλος. Θα ήθελα ένα πιο αξιοπρεπές τέλος, πιο κιμπάρικο, πιο ωραίο. Κάνω προσπάθειες και παλεύω μέσα μου να το τελειώσω όμορφα. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω.»

Όσο για το τι θα κάνει όταν έρθει η στιγμή να απομακρυνθεί από τις πίστες δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εγώ τα έχω ετοιμάσει τα γεράματα μου. Αγρότης είμαι εγώ. Είμαι ήδη αγρότης».

Δείτε το video από την εκπομπή…

[youtube url=»https://www.youtube.com/watch?v=_Fdp77XWIYg» height=»300″ responsive=»no»]

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

2 × 5 =

Ads