Δείτε το ΝΕΟ clip των NERVO σε συνεργασία με την Kylie και τον Jake Shears, »The Other Boys»

Πριν λίγο καιρό, βγήκε στο αέρα ένα video από την επικείμενη συνεργασία της Kylie του Jake Shears και του ανερχόμενου συγκροτήματος της ηλεκτρονικής σκηνής, NERVO , από τα backstage της φωτογράφισης για το promo του κομματιού.

Ήρθε όμως και το video , να μας αποδείξει πως η Kylie όχι μόνο είναι εδώ , άλλα ανανεώνεται και μάλιστα »χρησιμοποιεί» το σωστότερα άτομα για αυτό. Στο clip κιθάρα παίζει ο Nile Rodgers, αυτοπροσώπως. Ο οποίος δήλωσε πως η συμμετοχή του »ήταν ένα ευχάριστο ντίσκο όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

Οι NERVO , έχουν συνεργαστεί ξανά με την Kylie, στο κομμάτι Put Your Hands Up (If You Feel Love) , στο album της δεύτερης Aphrodite , το 2010. Η Kylie στα 47 της , ανακοίνωσε πως συνεχίζει στην βιομηχανία και μάλιστα τα Χριστούγεννα θα βγει και η νέα ολοκληρωμένη δουλειά της.

Δείτε το νέο video:

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Χελόου λοιπόν… είμαι η Άντζελα και κατοικώ στην Αθήνα. Σπούδασα στο Πάντειο , Πολιτικές Επιστήμες και Ιστορία, κάνω το μεταπτυχιακό μου στην Ιατρική Αθηνών στο ΠΜΣ Περιβάλλον και Υγεία. Εννοείται πως η μουσική είναι μέρος της καθημερινότητας μου και ο τρόπος μου να παίρνω δύναμη μέσα στην μέρα μου. Λατρεύω τους ανθρώπους που έχουν πλάκα!!

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

19 + 8 =

Ads