Διαγωνισμός: Κάνε LIKE, SHARE και κέρδισε διπλές προσκλήσεις στο «VOX» με Νατάσα Θεοδωρίδου και Στέλλα Καλλή

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο facebook (https://www.facebook.com/mikrofwnomusic/), SHARE τη δημοσίευση του διαγωνισμού, στείλε το ονοματεπώνυμο σου και τη λέξη VOX  στο inbox της σελίδας και διεκδίκησε μια από τις 10 ΔΙΠΛΕΣ προσκλήσεις με δωρέαν είσοδο με ποτό για την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου  στο «VOX» με Νατάσα Θεοδωρίδου και Στέλλα Καλλή. Συμμετέχουν ο Νικηφόρος, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, ο Κωνσταντίνος Φραντζής και ο πάντα ανατρεπτικός Παντελής Καναράκης.

Υπενθυμίζουμε πως την Κυριακή το πρόγραμμα αρχίζει στις 16:00.

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στη δημοσίευση του διαγωνισμού την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου στις 18:00 το απόγευμα, ενώ οι νικητές θα λάβουν προσωπικό μήνυμα στο προφίλ τους στο facebook.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω των νέων κανονισμών που ισχύουν για την αποστολή μηνυμάτων στο FACEBOOK, παρακαλούμε όσοι συμμετάσχετε στο διαγωνισμό, να τσεκάρετε το INBOX σας μετά τη λήξη του διαγωνισμού, σε περίπτωση που έχετε κερδίσει προσκλήσεις, διότι αλλιώς θα θεωρηθεί άκυρη η συμμετοχή σας και θα χάσετε τις προσκλήσεις.

Οι νικητές παραλαμβάνουν τις προσκλήσεις τους κατά την είσοδο τους στο μαγαζί, λέγοντας ότι είναι από το ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ, δίνοντας το όνομα τους και δείχνοντας την αστυνομική τους ταυτότητα (Απαραίτητη).

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

ten + 17 =

Ads