Διαγωνισμός: Κάνε LIKE, SHARE και κέρδισε διπλές προσκλήσεις στο «Ζυγό» με Μπάμπη Στόκα και Ανδριάνα Μπάμπαλη

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο facebook (https://www.facebook.com/mikrofwnomusic/), SHARE τη δημοσίευση του διαγωνισμού, στείλε το ονοματεπώνυμο σου και τη λέξη ΖΥΓΟΣ ΣΤΟΚΑΣ στο inbox της σελίδας και διεκδίκησε από ΔΥΟ ΔΙΠΛΕΣ προσκλήσεις με δωρέαν είσοδο με κρασί ή μπύρα για την Παρασκευή 4 (Έναρξη παραστάσεων) και το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στο «Ζυγό» με Μπάμπη Στόκα και Ανδριάνα Μπάμπαλη.. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στη δημοσίευση του διαγωνισμού την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στις 18:00 το απόγευμα, ενώ οι νικητές θα λάβουν προσωπικό μήνυμα στο προφίλ τους στο facebook.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω των νέων κανονισμών που ισχύουν για την αποστολή μηνυμάτων στο FACEBOOK, παρακαλούμε όσοι συμμετάσχετε στο διαγωνισμό, να τσεκάρετε το INBOX σας μετά τη λήξη του διαγωνισμού, σε περίπτωση που έχετε κερδίσει προσκλήσεις, διότι αλλιώς θα θεωρηθεί άκυρη η συμμετοχή σας και θα χάσετε τις προσκλήσεις.
Οι νικητές παραλαμβάνουν τις προσκλήσεις τους κατά την είσοδο τους στο μαγαζί, λέγοντας ότι είναι από το ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ, δίνοντας το όνομα τους και δείχνοντας την αστυνομική τους ταυτότητα (Απαραίτητη).

Διαβάστε περισσότερα για την παράσταση κάνοντας click ΕΔΩ.

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

11 − nine =

Ads