Η Demi Lovato τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο της Αμερικής, στους 4ους Αγώνες, 2015 World Series

Στις 31 Οκτωβρίου, η Demi Lovato, τραγούδησε Live τον Αμερικάνικο Εθνικό Ύμνο , στους αγώνες World Series 2015, στην βασική αγωνιστική του Baseball στο Citi Field Stadium στης New York City . Διχάστηκε το κοινό και διχαστήκαμε και εμείς.

Η καλλιτέχνης από το Νέο Μέξικο, είναι ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο της Αμερικάνικής σκηνής, αν και τα τελευταία χρόνια δείχνει πως ήρθε για να μείνει. Η επιλογή των διοργανωτών να είναι αυτή που θα τραγουδούσε των Εθνικό Ύμνο, φαίνεται πως βγήκε σε καλό, δεδομένης της αντίδρασης του κοινού.

Η Demi, όμως ετοιμάστηκε αρκετά για να κερδίσει τις εντυπώσεις και μάλλον το έκανε. Είμαστε λίγο επιφυλακτική, γιατί σε κάποια σημεία η υπερβολή της ξεπέρασε την προσπάθεια της. Τέλος η όλη παρουσία της ήταν αρκετά καλή και σε αυτό βοήθησε πολύ η αντίδραση του κοινού, η οποία ήταν φοβερά θετική.

Δείτε την ερμηνεία της έως το τέλος, αξίζει!

 

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Χελόου λοιπόν… είμαι η Άντζελα και κατοικώ στην Αθήνα. Σπούδασα στο Πάντειο , Πολιτικές Επιστήμες και Ιστορία, κάνω το μεταπτυχιακό μου στην Ιατρική Αθηνών στο ΠΜΣ Περιβάλλον και Υγεία. Εννοείται πως η μουσική είναι μέρος της καθημερινότητας μου και ο τρόπος μου να παίρνω δύναμη μέσα στην μέρα μου. Λατρεύω τους ανθρώπους που έχουν πλάκα!!

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

eleven − 1 =

Ads