Ο Justin Bieber παρουσιάζει 13 νέα videos από το «Purpose»

Η νέα δουλειά του Justin Bieber Purpose:The Movement,  αναμένεται εδώ και πολύ καιρό, με παράλληλα single να κάνουν την εμφανίσει τους και η αγωνία μας να εκτοξεύεται ακόμα πιο πολύ. Ήρθε όμως η ώρα να απολαύσουμε τα νέα κομμάτια του μαζί με τα clip τους!

Στις 14/11 έγινε η παρουσίαση των κομματιών και σαφώς είναι διαθέσιμα online και όχι ακόμα στα καταστήματα. Η παρουσίαση έγινε στο Staples Center του Los Angeles την Παρασκευή που μας πέρασε!

Τα περισσότερα από τα video είναι απλά οπτικές αναπαραστάσεις των κομματιών χωρίς τον Justin σε αυτά! Αυτό μάλλον εξυπηρετεί την ευκολία του να γυριστούν γρήγορα και χωρίς πολλά έξοδα, αφενός και αφετέρου να γίνουν κάποια clip με τον Justin με αρκετά ακριβό προϋπολογισμό έτσι ώστε να γίνουν όσο το δυνατόν καλύτερα!

Σε αυτή την λογική κυμαίνονται αρκετοί star του Hollywood και οι εταιρίες που σαφώς χτίζουν τα προφίλ τον τραγουδιστών με αρκετά προσεχτικό τρόπο!

Δείτε τα όλα εδώ:

domainmarket.gr web hosting

Tags:

 • Χελόου λοιπόν… είμαι η Άντζελα και κατοικώ στην Αθήνα. Σπούδασα στο Πάντειο , Πολιτικές Επιστήμες και Ιστορία, κάνω το μεταπτυχιακό μου στην Ιατρική Αθηνών στο ΠΜΣ Περιβάλλον και Υγεία. Εννοείται πως η μουσική είναι μέρος της καθημερινότητας μου και ο τρόπος μου να παίρνω δύναμη μέσα στην μέρα μου. Λατρεύω τους ανθρώπους που έχουν πλάκα!!

  • Show Comments (0)

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  comment *

  • name *

  • email *

  • website *

  seventeen + 18 =

  Ads