Το καινούριο album της Enya, μετά από εφτά χρόνια, έρχεται! Δείτε το δείγμα απ’ όλα τα κομμάτια της!

Η Ιρλανδή τραγουδίστρια Enya ανακοίνωσε επίσημα πριν κάποιες βδομάδες την νέα της δουλεία μετά από πολλά χρόνια. Στις 20 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους θα κάνει την εμφάνιση του, μέχρι τότε όμως ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό στο VEVO ένα video με όλα τα τραγούδια της ως δείγμα προς το κοινό.

Η νέα της συλλογή φέρει το όνομα »Echoes in the Rain» και το πρώτο single το »Dark Sky Island» έχει ήδη κάνει την εμφάνιση του. Το τραγούδι αυτό είναι το τρίτο κατά σειρά στην συλλογή και αναμένεται να κάνει την μεγαλύτερη επιτυχία, έχουμε κάνει άλλωστε στο Μικρόφωνο ειδική μνεία στο »Dark Sky Island». 

Βέβαια η ίδια η τραγουδίστρια δήλωσε για το  “Even In The Shadows,” πως :»Είναι για μένα ένα από τα πιο συναισθηματικά και ταξιδιάρικα τραγούδια» . Δεν μπορεί να κρύψει την αδυναμία της στο εν λόγο κομμάτι!

Πάρτε, λοιπόν , μια ιδέα από το επερχόμενο album:

 

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Χελόου λοιπόν… είμαι η Άντζελα και κατοικώ στην Αθήνα. Σπούδασα στο Πάντειο , Πολιτικές Επιστήμες και Ιστορία, κάνω το μεταπτυχιακό μου στην Ιατρική Αθηνών στο ΠΜΣ Περιβάλλον και Υγεία. Εννοείται πως η μουσική είναι μέρος της καθημερινότητας μου και ο τρόπος μου να παίρνω δύναμη μέσα στην μέρα μου. Λατρεύω τους ανθρώπους που έχουν πλάκα!!

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

2 + 5 =

Ads