Κατέβασε ρολά το μουσικό κανάλι MTV Greece

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το κανάλι MTV GREECE μέσω της επίσημης σελίδας του μουσικού καναλιού στην Ελλάδα, το οποίο από ελεύθερο, μπαίνει στις συνδρομητικές πλατφόρμες της NOVA και του OTE TV. Από την άλλη, το διαδικτυακό «παιδί» του δημοφιλούς μουσικού καναλιού, το  Nickeledeon, το κανάλι που έχουν αγαπήσει μικροί και μεγάλοι θα συνεχίσει να μεταδίδεται κανονικά, μιας και σημειώνει μεγάλες τηλεθεάσεις.

Η εταιρία Ραδιοτηλεοπτικές Επιχειρήσεις του Ομίλου Ρέστη και η VIACOM International Media Network (VIMN) συνεργάστηκαν στενά και με ιδιαίτερη επιτυχία, στην ανάπτυξη του Nickelodeon και του MTV μέσω της ελεύθερης μετάδοσης και των δύο καναλιών στην Ελλάδα.

Η Viacom αποφάσισε, από τα μέσα Ιανουαρίου 2016, να διακόψει την ελεύθερη μετάδοση του MTV στην Ελλάδα και να μεταδίδει στο εξής το MTV μέσα από τις συνδρομητικές πλατφόρμες ΟΤΕ TV και ΝOVA.

Η συνεργασία του Ομίλου Ρέστη και της VIACOM συνεχίζεται με την ελεύθερη μετάδοση του Nickelodeon και είναι σίγουρο ότι θα εξακολουθήσει να διαγράφει μία απόλυτα επιτυχημένη πορεία.

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

2 + twelve =

Ads