Εντυπωσιακό Opening των VEGAS στο DAMES

Με ένα ανατρεπτικό live γεμάτο εκπλήξεις υποδέχτηκαν το καλοκαίρι οι VEGAS στο DAMES, Venue of happiness στη Γλυφάδα. Το δημοφιλές συγκρότημα ενθουσίασε με το πρόγραμμα που παρουσίασε το οποίο εκτός από τις μεγάλες τους επιτυχίες περιλάμβανε και πολλές μουσικές εκπλήξεις.

Το κατάμεστο DAMES δονούνταν στους γνώριμους ρυθμούς των VEGAS καθ’όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Αλλά το πρόγραμμα γρήγορα εξελίχθηκε σε ένα ανατρεπτικό “ραδιοφωνικό mix” με massive hit pop, λαϊκά της εποχής αλλά και περασμένων δεκαετιών.

Ανάμεσα στους celebrities που έσπευσαν να απολαύσουν τους VEGAS ήταν ο Bo, ο Jimmy Gian από τους Boys and Noise, ο Λευτέρης Πανταζής που ανέβηκε κάποια στιγμή στην πίστα και τραγούδησε μερικές από τις νέες, αλλά και παλιές του επιτυχίες, η Konnie Metaxa με τον Ίωνα Μάνγκο, η Βίκυ Γεροθόδωρου με την κόρη της Νικόλ Σαραβάκου, η Λάουρα Νάργιες με τον Μιχάλη Μουρούτσο, ο Χρήστος Σαντικάι που έκανε ένα πολύ όμορφο ντουέτο με την Μελίνα Μακρή, και πολλοί άλλοι.

Οι VEGAS θα βρίσκονται στη σκηνή του DAMES και αυτή την Πέμπτη για να ανεβάσουν την καλοκαιρινή μας διάθεση «Πιο ψηλά»!!!

Μπείτε στον κόσμο των VEGAS και αφεθείτε… Θα σας παρασύρουν σε ένα ξέφρενο party!
Το καλοκαίρι δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα…

Tags:

  • Είμαι Πτυχιούχος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας στο Α.Τ.Ε.Ι Ιονίων Νήσων. Είχα πάθος με τη μουσική και τη δημοσιογραφία από μικρό παιδί και τώρα τα συνδυάζω και τα δυο. Αγαπημένοι καλλιτέχνες: Έλενα Παπαρίζου, Νίκος Οικονομόπουλος. Ακολουθήστε με στα social media Facebook-> Mike Economakos Twitter-> @Mike_Economakos Instagram-> mike_economakos Snapchat-> mike-econ

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads