Απονομή διπλά πλατινένιου δίσκου στον Νίκο Μακρόπουλο (Φωτορεπορτάζ)

Ο νέος δίσκος του Νίκου Μακρόπουλου περιλαμβάνει 25 υπέροχα τραγούδια και ο κόσμος τον αγκάλιασε πολύ γρήγορα. Ο λόγος για το «Που και που«, το ξεχωριστό album του λαϊκού τραγουδιστή που έγινε διπλά πλατινένιος και η απονομή πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο «Rubirosa» της Παραλιακής.

Στην όμορφη βράδια βρέθηκαν όλοι οι συντελεστές του δίσκου, όπως ο Ανδρέας Γιατράκος από την Sonar Music, οι Τάκης Αργυρίου, Αντώνης Τζώτζης, Γιάννης Φρασέρης, Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, Γρηγόρης Βαξεβανέλης, Κωνσταντίνος Παντζής, Valentino, Ελένη Γιαννατσούλια, Βασίλης Δήμας, Σπύρος Μεταξάς, Βασίλης Δαραμούσκας, Λορέντζο Μακρόπουλος, η Άννα – Μαρία Αντύπα από την Cobalt Music, αλλά και πολλοί επώνυμοι, όπως η Πέγκυ Ζήνα με τον Πιλάτο Κουνατίδη από την ομάδα της στο X-Factor, ο Γιώργος Λιανός, ο Γιάννης Κρητικός από το Your Face Sounds Familiar, η Κατερίνα Νάκα, η Ιφιγένια Γάντη και οι Deevibes, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Βασιλική Νταντά και πολλοί άλλοι.

Με μια λιτή, αλλά περιεκτική δήλωση ο Νίκος Μακρόπουλος ευχαρίστησε τους συνεργάτες του για αυτόν τον δίσκο. «Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον Ανδρέα Γιατράκο, αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά, τους δημιουργούς που μου εμπιστεύτηκαν τα τραγούδια τους. Αυτή είναι η δουλειά μου να λέω τραγούδια και να τα ακούει ο κόσμος. Δεν θέλω να πω πολλά, σας ευχαριστώ όλους, να είστε καλά».

Δείτε φωτογραφίες:

Το «Που και που» κυκλοφορεί από την Sonar Music

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Οικονομάκος

Φωτογραφίες: Πράνβερα Νταουτλάρι

Tags:

  • Είμαι Πτυχιούχος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας στο Α.Τ.Ε.Ι Ιονίων Νήσων. Είχα πάθος με τη μουσική και τη δημοσιογραφία από μικρό παιδί και τώρα τα συνδυάζω και τα δυο. Αγαπημένοι καλλιτέχνες: Έλενα Παπαρίζου, Νίκος Οικονομόπουλος. Ακολουθήστε με στα social media Facebook-> Mike Economakos Twitter-> @Mike_Economakos Instagram-> mike_economakos Snapchat-> mike-econ

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads