Η επιστροφή της Cher!

Η Cher έχει αποτελέσει ουκ ολίγες φορές στόχος κίτρινων φυλλάδων και κουτσομπολίστικων εντύπων, που είτε βάζουν στο στόχαστρο τους την προσωπική της ζωή είτε κάποιες περιπέτειες που είχε κατά καιρούς με την υγείας της.

Η 70χρονη όμως σταρ δε φαίνεται να πτοείται! Κάθε άλλο, ετοιμάζει την πολυαναμενόμενη επιστροφή της στις ζωντανές εμφανίσεις. Η Cher ανακοίνωσε πως θα δώσει μία σειρά συναυλιών στο Park Theater του Las Vegas και στην πόλη της Washington. 

«Είχαμε μία επιτυχημένη συνεργασία με την Cher και την ομάδα της για περισσότερα από 20 χρόνια και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας και σε αυτά τα δύο venues. Η Cher είναι ένας πραγματικός θρύλος της βιομηχανίας και αυτή η νέα σχέση και οι όποιες προεκτάσεις εγκαθιστούν την MGM Resorts στην πρώτη θέση της ζωντανής διασκέδασης παγκοσμίως«, δήλωσε ο Richard Sturm, πρόεδρος της MGM Resorts International.

Τα εισιτήρια των θεαμάτων πρόκειται να έχουν τεράστια ζήτηση, αν κρίνουμε από το buzz που έχει δημιουργηθεί στα μουσικά δίκτυα μετά την ανακοίνωση. Και όχι άδικα. Μπορεί μία συναυλία της ποπ ντίβας στη χώρα μας να είναι κάτι περισσότερο από όνειρο, είναι όμως πραγματικά ενδιαφέρον το να βλέπεις τη Cher στα 70 της να επιστρέφει στην ενεργό δράση, διαψεύδοντας διάφορες φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και αρκετό καιρό.

https://www.youtube.com/watch?v=AldUzWWq8iQ

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads