Ποιος γνωστός τραγουδιστής δηλώνει ευτυχισμένος που είναι gay; (photo)

Σε μια άκρως αποκαλυπτική δήλωση προχώρησε ένας δημοφιλής τραγουδιστής που ήρθε πρόσφατα στα φώτα της δημοσιότητας, μέσα από την συμμετοχή του στο X – Factor. Σε συνέντευξή του για το περιοδικό Down Town που κυκλοφορεί την Πέμπτη 20/10, το μέλος των Stereo Soul, Bradley White Dale, ομολογεί πως έλκεται ερωτικώς από άτομα του ιδίου φύλου και μάλιστα νιώθει ευτυχισμένος για τη συγκεκριμένη επιλογή.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που δηλώνει κάτι τέτοιο μιας και τον Αύγουστο είχε πει στο περιοδικό People: «Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να είσαι ο εαυτός σου και να νιώθεις άνετα με αυτό, αλλά όταν βάζεις ανθρώπους συνεχώς σε διαφορετικές κατηγορίες, δημιουργείς μεγαλύτερο διαχωρισμό. Δεν θα ρωτούσες κάποιον αν ήταν straight. Δεν χρειάζεται να συζητάς τα πάντα από την προσωπική σου ζωή» δηλώνοντας  out and proud gay άνδρας.

bradleya

Tags:

  • Είμαι Πτυχιούχος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας στο Α.Τ.Ε.Ι Ιονίων Νήσων. Είχα πάθος με τη μουσική και τη δημοσιογραφία από μικρό παιδί και τώρα τα συνδυάζω και τα δυο. Αγαπημένοι καλλιτέχνες: Έλενα Παπαρίζου, Νίκος Οικονομόπουλος. Ακολουθήστε με στα social media Facebook-> Mike Economakos Twitter-> @Mike_Economakos Instagram-> mike_economakos Snapchat-> mike-econ

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads