Ένα διαφορετικό «Προξενιό» από τον Νότη Σφακιανάκη

Νότης Σφακιανάκης …. Ένα όνομα που κουβαλά μια ιστορία ετών και τα τραγούδια του έχουν καταφέρει και μιλούν στις ψυχές εκατομμύρια ακροατών. Φυσικά, το μόνο σίγουρο είναι ότι συνεχίζει να μας εκπλήσσει, εφόσον πρόκειται για έναν καλλιτέχνη, που, από την αρχή της καριέρας του μέχρι και σήμερα, έχει υιοθετήσει ένα ανατρεπτικό στυλ, που το διαφοροποιεί από τους τραγουδοποιούς της γενιάς του.

Ο ανατρεπτικός τραγουδιστής, επιστρέφει με ένα νέο τραγούδι, δημιούργημα του Δημήτρη Παπασχοινά.

«Προξενιό» είναι ο τίτλος που χαρίζεται σε ένα ακόμη άσμα του καλλιτέχνη και αναμένεται να αγαπηθεί σε μεγάλο βαθμό από το κοινό του. Πρόκειται για ένα κομμάτι, που θίγει με ιδιαίτερο τρόπο τα προβλήματα της σημερινής Ελλάδας και την μαστιζόμενη κοινωνία. Με αρκετά πολιτικοποημένο ύφος και με τόνο λαϊκό, το «Προξενιό» περιλαμβάνεται στον νέο δίσκο του Νότη Σφακιανάκη, «Ανθρώπου Ανάβασις». Ο συγκεκριμένος δίσκος κυκλοφορεί ως το πρώτο δέιγμα της τριλογίας «Ο δικός μου γολγοθάς», μέσα στο οποίο συνυπάρχουν επτά καινούρια κομμάτια κοινωνικοπολιτικού χαρακτήρα, κάτι που, όπως υποστηρίζει ο καλλιτέχνης, ο σύγχρονος κόσμος έχει ανάγκη να ακούσει και να αγαπήσει, εφόσον μέσα από την συγκεκριμένη μουσική ,εκφράζονται τα φαινόμενα της σύγχρονης ζωής , Η ανατρεπτική τριλογία αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Platinum.

Ο Νότης Σφακιανάκης έχει ήδη ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο TEATRO, με μια από τις καλύτερες φωνές της ελληνικής λαϊκής σκηνής. Ο λόγος φυσικά για τον Βασίλη Καρρά, που, επίσης η μουσική του έχει μια λαμπρή πορεία από τον παρελθόντα χρόνο μέχρι και σήμερα. Τα καινούρια κομμάτια του Νότη έχουν ήδη παρουσιαστεί στο πρόγραμμα, και το κοινό έχει δείξει, με την σειρά του, τον ενθουσιασμό του, Οι δύο καλλιτέχνες υπόσχονται «Νύχτες Μαγικές» στο ελληνικό κοινό και φυσικά η ατμόσφαιρά του χώρου ξεχωριστή.

Κυκλοφορεί από την Panik Platinum

Ακούστε το!

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

16 − three =

Ads