Μελιsses «Το Κύμα» | Το πιο ώριμο τραγούδι τους απέκτησε εικόνα!

Οι Μέλιsses παρουσιάζουν την πιο ώριμη δισκογραφική τους κυκλοφορία μέχρι σήμερα και μας παρασύρουν !

«Το Κύμα», ίσως ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη δισκογραφική πορεία του συγκροτήματος με ιδιαίτερες μελωδίες και «ψαγμένους» στίχους που θα αντέξουν στο χρόνο.

Δεν μπορεί να ξεχάσει κανείς φυσικά και τα ήδη αγαπημένα «Πιο Δυνατά» και «Δεν μπορούμε να ‘μαστε μαζί» με αμέτρητες προβολές στο YouTube που ξεχώρισαν τους προηγούμενους μήνες.

Το δημοφιλές συγκρότημα σε καιρούς μεγάλης έμπνευσης βασίστηκε στις δυνάμεις του και έγραψε αυτό το τραγούδι που ήδη συγκαταλέγεται στα καλύτερα τους. Η σύνθεση φέρει την υπογραφή τους και τους στίχους μοιράζονται με την πολύ ταλαντούχα Ζώζη Φράγκου.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα εξίσου όμορφο video clip σε σκηνοθετική επιμέλεια των Jimi Drosinos – Μέλιsses, με συνταρακτική πλοκή και απρόσμενο τέλος που ανακουφίζει κατά κάποιον τρόπο τον θεατή.

Σε άλλα νέα, οι Μέλιsses ετοιμάζονται για τη μεγάλη τους επιστροφή στο χώρο που πλέον έχει την υπογραφή τους, στο “BOX”, έχοντας μεγάλη παρέα μαζί τους, την υπέροχη Josephine και τους εκρηκτικούς OtherView. Ένα νεανικό πρόγραμμα στο πιο hot νυχτερινό club της Αθήνας.

Κυκλοφορεί από τη Panik Records

Απολαύστε το!

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

thirteen − eleven =

Ads