Απ’ τα Φάρσαλα με αγάπη: Πρωτότυπη ημερολογιακή φωτογράφηση αγροτών και κτηνοτρόφων! (pics+vid)

Έναν πρωτότυπο τρόπο οικονομικής ενίσχυσης βρήκαν τα νεαρά μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκοπιά Φαρσάλων, μια ιδέα που τις τελευταίες μέρες έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των Μέσων!

Νέοι αγρότες και κτηνοτρόφοι φωτογράφηθηκαν από τον Γιάννη Αρσενόπουλο με τις φόρμες εργασίας τους και τον απαραίτητο αγροτικό εξοπλισμό δημιουργώντας ένα ξεχωριστό ημερολόγιο για το 2017!

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου, Ηλίας Τσούτσος -κτηνοτρόφος στο επάγγελμα-, σε τηλεοπτική του εμφάνιση στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Πρωινή Ζώνη» αλλά και στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Οι Αταίριαστοι» μίλησε γι’ αυτό το ιδιαίτερο project. Αρχικά, τόνισε πως η κίνηση αυτή είχε σαν απώτερο σκοπό να προβληθεί το χωριό, η δουλειά και η ζωή των ίδιων, καθώς όλοι ζουν και εργάζονται εκεί. Συνειδητοποιημένοι νέοι οι οποίοι σε πείσμα των καιρών επιλέγουν να μείνουν και να αγωνιστούν στον τόπο τους για ένα καλύτερο αύριο, απασχολούμενοι στον πρωτογενή τομέα και προβάλλοντας ένα άλλο πρότυπο ζωής έξω από τα καθιερώμενα. Άνθρωποι δραστήριοι με αισιοδοξία, όραμα και προσανατολισμό στο μέλλον, μια προσπάθειαπου αξίζει να στηριχθεί.

Χορηγός ο Αγροτικός Συναιτερισμός Φαρσάλων Γη.

Δείτε σχετικό φωτογραφικό υλικό εδώ!

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

4 × 5 =

Ads