Δείτε νέα πλάνα της νέας ταινίας «Beauty and the Beast» (vid)

Αφού τα στούντιο της Walt Disney δεν έχουν ανεβάσει ακόμη το σποτάκι της ταινίας επίσημα στο διαδίκτυο (θα υπάρξει ενημέρωση αν ανέβει οτιδήποτε σε καλύτερη ποιότητα) , μπορείτε να δείτε το σποτάκι προς το παρόν στον παρακάτω σύνδεσμο :

Η νέα ταινία της Disney, «Beauty and the Beast» είναι μια εκ νέου αφήγηση των γνωστών κινουμένων σχεδίων, η οποία επαναφέρει στο προσκήνιο τους κλασσικούς χαρακτήρες της ιστορίας, παλιά για ένα σύγχρονο κοινό, παραμένοντας πιστή στην αρχική μουσική ενώ έχουν προστεθεί στη λίστα νέα τραγούδια. Η ταινία «Beauty and the Beast» περιγράφει το φανταστικό ταξίδι της Belle, μιας λαμπερής, όμορφης και ανεξάρτητης νεαρής γυναίκας, η οποία είναι αιχμάλωτη ενός θηρίου, στο κάστρο του. Παρά τους φόβους της, γίνεται φίλη με το μαγεμένο προσωπικό του κάστρου και μαθαίνει να βλέπει πέρα από την απεχθή εξωτερική εμφάνιση του τέρατος και ανακαλύπτει την αγνή και ευγενική καρδιά του πρίγκηπα που κρύβει μέσα του.

Στην ταινία, το ρόλο της πρωταγωνίστριας Belle, ενσαρκώνει η Emma Watson, ενώ το Τέρας ενσαρκώνει ο Dan Stevens. O Luke Evans ενσαρκώνει τον Gaston, τον όμορφο αλλά ρηχό χωρικό που ερωτεύεται την Belle. Ο βραβευμένος με όσκαρ Kevin Kline στο ρόλο του Maurice, τον αξιαγάπητο αλλά εκκεντρικό πατέρα της Belle. O Josh Gad κάνει τον Lefou, τον πολυπαθή βοηθό στο στρατόπεδο του Gaston. Ο υποψήφιος Χρυσής Σφαίρας Ewan McGregor ως ο Lumiere. Ο υποψήφιος για όσκαρ Stanley Tucci αναπαριστά τον μαέστρο Cadenza, και ο υποψήφιος για όσκαρ  Ian McKellen ως ο Cogsworth, καθώς και οι δύο φορές νικήτρια των όσκαρ, Emma Thompson ως η Mrs. Potts.

Σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με όσκαρ Bill Condon βασισμένη στην ταινία κινουμένων σχεδίων του 1991 «Η Πεντάμορφη και το Τέρας», παράγεται από την Mandeville Films. Οι David Hoberman και Todd Lieberman με τον οκτώ φορές βραβευμένο με όσκαρ συνθέτη Alan Menken, ο οποίος κέρδισε δύο όσκαρ (καλύτερης πρωτότυπης μουσικής και καλύτερου τραγουδιού) για το 1991, που θα περιλαμβάνει νέες ηχογραφήσεις από τα αρχικά τραγούδια γραμμένα από τους Menken και Howard Ashman, καθώς και αρκετά νέα τραγούδια γραμμένα από  τους Menken και τον τρεις φορές βραβευμένο με Όσκαρ, Tim Rice.

 

 

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

17 + 12 =

Ads