Ed Sheeran | Η λίστα με τα τραγούδια του «Divide»

Ο Ed Sheeran, μετά την δισκογραφική κυκλοφορία των τραγουδιών “Shape of You” και “Castle On The Hill”, τα οποία έκαναν ρεκόρ αναπαραγωγής μέσω του spotify από το πρώτο 24ωρο κυκλοφορίας τους, αποκαλύπτει τη tracklist του νέου του άλμπουμ “Divide”. Ο βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης θα κυκλοφορήσει το 3ο του άλμπουμ με 12 ολοκαίνουργια διαμαντάκια. Αυτό που δεν έχει ανακοινωθεί είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας του δίσκου αυτού, αλλά είμαστε σίγουροι ότι είναι πολύ κοντά.

Ed Sheeran’s Divide Tracklist:
1. “Eraser”
2. “Castle on the Hill”
3. “Dive”
4. “Shape of You”
5. “Perfect”
6. “Galway Girl”
7. “Happier”
8. “Hearts Don’t Break Around Here”
9. “New Man”
10. “What Do I Know?”
11. “How Would You Feel (Paean)”
12. “Supermarket Flowers”

domainmarket.gr web hosting


  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

two × five =