Θοδωρής & Δήμητρα | Το δίδυμο ξαναχτυπά στο νέο spot της WATT+VOLT!

Η νέα υπηρεσία διαχείρισης και παρακολούθησης του ηλεκτρικού ρεύματος Energy Management για επιχειρήσεις, σας ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο για την κατανάλωσή σας μέσω της εγκατάστασης «έξυπνων» μετρητών!

Την υπηρεσία smartwatt με την οποία έχεις τον απόλυτο έλεγχο του χώρου σου από μία και μόνο εφαρμογή ανέλαβαν να διαφημίσουν με τον δικό τους τρόπο ο Θοδωρής Αθερίδης και η Δήμητρα Παπαδοπούλου για τις ανάγκες της εταιρείας.

Στα παρακάτω βιντεάκια , βλέπουμε τις διάφορες λειτουργίες που προσφέρει η WATT+VOLT μέσα από πετυχημένα σκετσάκια των δύο ηθοποιών που σίγουρα σας θυμίζουν την διαχρονική σειρά του MEGA «Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς».

Θέλεις να ξέρεις άμεσα αν έχει μπει κάποιος στο σπίτι σου; Τρομάζεις στην ιδέα μιας πλημμύρας ή μήπως σπάσει κάποιος σωλήνας στο σπίτι σου, ενώ εσύ λείπεις;

Τότε γίνε και εσύ συνδρομητής στο smartwatt app.

Από αυτά και άλλα πολλά έχουν εμπνευστεί ο Θοδωρής και η Δήμητρα στον ρόλο τους για τα βιντεάκια που κυκλοφορούν στο Youtube. Ο Θοδωρής μέσα από την έξυπνη εφαρμογή μπορεί και ενημερώνεται όχι μόνο για τυχών προβλήματα που μπορούν να λάβουν μέρος στο σπίτι, αλλά και να ελέγχει την Δήμητρα που δείχνει να μην έχει καθόλου αίσθηση ευθύνης..

Λοιπόν δείτε τα βίντεο και θα καταλάβετε :

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

two × three =

Ads