Αποκαλύφθηκαν τα χαρακτηριστικά του Galaxy S8+

Οι διαρροές στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας δεν λένε να σταματήσουν . Μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με τα 2 νέα μοντέλα της Samsung , Galaxy S8 και Galaxy S8+ , νέες πληροφορίες έρχονται να συγλονίσουν τους καταναλωτές . Ο Evan Blass , γνωστός χρήστης του Twitter δημοσίευσε πριν λίγες μέρες μια φωτογραφία που αναφέρει σε λίστα σχεδόν όλα τα  χαρακτηριστικά τα όποια θα έχει το Galaxy S8+ .

Σύμφωνα λοιπόν με το tweet του , το νέο smartphone θα έχει 6.2 ίντσες οθόνη , 12-megapixel πισινή κάμερα και 8-megapixel μπροστινή , 64 GB εσωτερική μνήμη , χώρο για κάρτα μνήμης microSD , ασύρματη φόρτιση , σκάνερ της ίριδος του ματιού για περισσότερη προστασία , λογισμικό android ( πιθανολογείται το Nugat ) και υποστήριξη 4G δικτύου .

Οι πληροφορίες αυτές δημιούργησαν ένα μικρό χάος στους χρήστες , αφού η Samsung έχει δηλώσει ήδη από τις προηγούμενες μέρες ότι δε θα αναφερθεί καθόλου στα 2 της αυτά μοντέλα στην επερχόμενη εκδήλωση του World Mobile Congress στις 27 Φλεβάρη , πράγμα που σημαίνει ότι δε θα έχουμε καμία επιβεβαίωση για όλα αυτά τα στοιχεία για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα .

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

17 − 16 =

Ads