Η νέα δημιουργία των Depeche Mode (vid)

Ύστερα από την ανακοίνωση για την επίσημη κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ Split (17 Μαρτίου) και μια βδομάδα έπειτα από την κυκλοφορία του Wheres the Revolution, βγήκε επιτέλους και το βίντεο κλιπ του ομώνυμου τραγουδιού. Οι Βρετανοί μετρούν ήδη 2,5 εκατομμύρια views στο audio clip, γνωρίζοντας ιδιαίτερη επιτυχία.

Το μέλλον δε δείχνει και πολύ αισιόδοξο ωστόσο στο κλιπ αυτό. Οι Depeche Mode με την πολύτιμη βοήθεια του δημιουργού Anton Corbijn, μας μεταφέρουν σε ένα…ασπρόμαυρο, στρατιωτικό κλίμα όπου ο Dave Gahan στέκεται σε ένα ψηλό, ξύλινο κουτί. Από εκεί φαίνεται να δίνει οδηγίες στους στρατιώτες και να προσπαθεί να τους τονώσει και να τους ανεβάσει το ηθικό. Άλλωστε και ο ίδιος ο τίτλος δείχνει τον στόχο του συγκεκριμένου κομματιού, ο οποίος δεν είναι άλλος παρά…ξεσηκωτικός.

Έχοντας δεχτεί πληθώρα σχολίων και ερωτήσεων για το αν, το νέο τους άλμπουμ Split, θα έχει πολιτικό ύφος ο Dave Gahan, διαψεύδει όλα αυτά τα λεγόμενα αναφέροντας: Δε θα χαρακτήριζα αυτό το άλμπουμ ως πολιτικό. Κι αυτό διότι δεν ακούω τη μουσική με πολιτικοποιημένο τρόπο. Αφορά ωστόσο την ανθρωπότητα και τον κόσμο που ζούμε, δηλώνει.

Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε ότι από τις 5 Μαΐου ξεκινάει το πολυαναμενόμενο νέο τους τουρ, ονόματι The Global Split Tour, από τη Στοκχόλμη, φτάνοντας σιγά σιγά στις 17 Μαΐου και στην ΕΛΛΑΔΑ (Terra Vibe Park). Όσοι λοιπόν ενδιαφέρεστε μπορείτε να κλείσετε τις θέσεις σας στο https://shop.ticketpro.gr/el/Event/Detail/1399/depeche-mode. Τα εισιτήρια κάνουν φτερά τις τελευταίες ειδικά ώρες, με τις τιμές τους να κυμαίνονται από 37€ (ελάχιστη διαθεσιμότητα) – 176€. Όσοι πιστοί, προλάβετε.

Καλή σας απόλαυση!

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Ονομάζομαι Δαμιανός Σανταλίδης, είμαι 19 ετών και μαζί θα ταξιδεύουμε στον μουσικό και τηλεοπτικό κόσμο. Είμαι πρωτοετής φοιτητής στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Λατρεύω τη μουσική και τις τηλεοπτικές σειρές και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με αυτά.

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

two × 3 =

Ads