Καταρρίφθηκαν οι φήμες για την επανακυκλοφορία του Galaxy Note 7 στην Ινδία

 

Χαμός έγινε τις προηγούμενες ημέρες όταν το κορεατικό site Hanyung δημοσίευσε ότι η Samsung σκόπευε να επαναφέρει στην αγορά το μοντέλο της Note 7 με μικρότερης χωρητικότητα μπαταρία . Οι συσκευές δεν υπήρχε περίπτωση να επανακυκλοφορήσουν σε Ευρώπη και ΗΠΑ λόγω της αυστηρής πολιτικής που ακολούθησαν απέναντι στα προβλήματα που δημιούργησε το μοντέλο της γιαπωνέζικης εταιρείας , φημολογούταν όμως ότι θα διατεθούν σε Ινδία και Ινδονησία .

Όπως δημοσίευσε το Hanyung 2.5 εκατομμύρια κομμάτια ήταν έτοιμα προς πώληση , με την εταιρεία να έχει χρησιμοποιήσει 20.000 από αυτά για να προσπαθήσει διαπιστώσει την αιτία του προβλήματος που είχε το μοντέλο της . Οι ανακατασκευασμένες συσκευές θα είχαν νέο κάλυμμα και οι νέες μπαταρίες θα είχαν χωρητικότητα περίπου 3200 mAh , σε αντίθεση των 3500 που είχε στη αρχή .

Τελικά όμως όλες αυτές οι φήμες ήταν όπως δηλώνει στο Gadgets 360 αντιπρόσωπος της Samsung India αναληθής . Σχολίασε ότι η εταιρεία δεν σχεδίαζε ποτέ να επανακυκλοφορήσει το Galaxy Note 7 στην Ινδία , παρόλα αυτά δεν αναφέρθηκε σε καμία άλλη χώρα . Αυτό σημαίνει ότι ακόμα υπάρχει η πιθανότητα να επανακυκλοφορήσει το μοντέλο για κάποιες χώρες του κόσμου , χωρίς να σημαίνει αυτό όμως ότι θα μπορεί κάποιος από την Ελλάδα να το αποκτήσει , εξαιτίας των νέων οδηγιών που δημιουργήθηκαν από τα προβήματα που προκάλεσε το smartphone .

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

1 × 5 =

Ads