Νέα συνεργασία SPOTIFY με Accuweather

Είναι γεγονός ότι ο καιρός επηρεάζει συνέχεια την καθημερινότητά μας από το πως θα ντυθούμε μέχρι το πως νοιώθουμε ! Αυτό ακριβώς σκέφτηκαν και οι εταιρίες Spotify και Accuweather και δημιούργησαν το Climatune !

Μετά την διεξαγωγή έρευνας για έναν ολόκληρο χρόνο και ανάλυσης δεδομένων από 1000 διαφορετικούς μετεωρολογικούς σταθμούς και 85 δισσεκατομύρια Spotify streams , οι δύο εταιρίες κατάφεραν να δημιουργήσουν μια ιστοσελίδα όπου οι χρήστες μπορούν να ακούνε μουσική σύμφωνα με το καιρό της περιοχής τους !

«Υπάρχει άμεση σύνδεση ανάμεσα στο τι υπάρχει στους ουρανούς και τι στις playlists των χρηστών» αναφέρει ο Ian Anderson , αναλυτής δεδομένων του Spotify .

Μπαίνοντας στο Climatune ο σέρβερ αναγνωρίζει το καιρό που κάνει στην περιοχή σας, τον συγκρίνει με αυτόν άλλων περιοχών και δημιουργεί μια playlist από 10 τραγούδια σύμφωνα με τη διάθεση που προδιαθέτει ο επιλεγμένος καιρός . Ο ιστότοπος σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να επιλέξεται άλλο καιρό όπως ήλιο, συννεφιά, χιόνι, αέρα, αν θεωρείται ότι ταιριάζει καλύτερα στη διάθεση σας !

Τα τραγούδια έχουν περιορισμένη διάρκεια, για αυτό και η ιστοσελίδα κάνει παραπομπή στην υπηρεσία του Spotify αν εσείς επιθυμείτε πλήρη ακρόαση . Αν και εσάς σας φαίνετε ενδιαφέρουσα η συγκεκριμένη δυνατότητα δοκιμάστε την εδώ !

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

1 + seven =

Ads