Νέο δωμάτιο σχεδιασμένο από τη Disney σου φορτίζει το κινητό μόλις εισέρχεσαι σε αυτό (video)

Ξεχάστε ότι είχατε ακούσει για την τεχνολογία της ασύρματης φόρτισης . Η ερευνητική ομάδα της Disney θέτει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη , αφού η ίδια σχεδίασε ένα δωμάτιο , το οποίο φορτίζει το κινητό σου με το που μπεις σε αυτό .

Σύμφωνα με το βίντεο και τα στοιχεία που δημοσίευσε η ομάδα , κατάφεραν να σχεδιάσουν ένα σύστημα , όπου θα μεταφέρει 1900 watts ενέργεια στο χώρο , χωρίς αυτό να βλάπτει κάποιον , με την δυνατότητα να φορτίζει ένα κινητό με ακρίβεια από 40 μέχρι 95 τοις εκατό ανάλογα με το που βρίσκεται ( αν είναι στη τσέπη σου , στην τσάντα σου κ.τ.λ ) .

To κύριο εμπόδιο όμως για την ανάπτυξη αυτής της τεχνολογία , είναι ότι το δωμάτιο στο οποίο στεγάζεται θα πρέπει να έχει αυστηρά συγκεκριμένο σχεδιασμό . Αυτό σημαίνει ότι οι τοίχοι το δάπεδο και η οροφή είναι σχεδιασμένα από πάνελ αλουμινίου , ενώ στη μέση υπάρχει ένας τεράστιος σωλήνας , που καλύπτει 15 πυκνωτές οι οποίοι θέτουν σε λειτουργία την ηλεκτρομαγνητική συχνότητα του χώρου .

H τεχνολογία είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο , οπότε δεν ξέρουμε πότε θα είναι διαθέσιμη να χρησιμοποιηθεί από το κοινό .

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

eighteen − 4 =

Ads