Ο Robin Schulz μας ταξιδεύει στο…διάστημα!

Η πολυσυζητημένη συνεργασία μεταξύ των Robin Schulz, David Guetta και Cheat Codes, ονόματι Shed A Light γνώρισε μεγάλη επιτυχία (17.000.000 views). Ήρθε λοιπόν και το επίσημο βίντεο κλιπ του τραγουδιού 2 μήνες μετά την επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού.

Μεταφερόμαστε επομένως στο χώρο του διαστήματος, εκεί όπου υπάρχει ζωή μόνο για έναν άντρα και μία γυναίκα. Ένα εκπληκτικό concept, με φαντασμαγορικά εφέ, αρκούν για να μπούμε για τα…καλά στο πνεύμα του βίντεο. Μια υπέροχη περιήγηση στην οποία κάτι ξαφνικά συμβαίνει. Το σύμπαν αρχίζει να διαλύεται κι επικρατεί ένα χάος. Οι πρωταγωνιστές βρίσκονται μακριά ο ένας από τον άλλον και όπως γίνεται εύκολα κατανοητό κι από το τραγούδι, δεν αντέχουν να χωριστούν μεταξύ τους. Λίγο πριν την τελική καταστροφή του σύμπαντος κι ένα βήμα πριν από το απρόσμενο ταξίδι τους σε μια…άλλη ζωή, οι δυο τους συναντιούνται, αγκαλιάζονται και φιλιούνται.

Εσείς λοιπόν προσδεθείτε κι ετοιμαστείτε για ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στο διάστημα!

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Ονομάζομαι Δαμιανός Σανταλίδης, είμαι 19 ετών και μαζί θα ταξιδεύουμε στον μουσικό και τηλεοπτικό κόσμο. Είμαι πρωτοετής φοιτητής στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Λατρεύω τη μουσική και τις τηλεοπτικές σειρές και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με αυτά.

  • Show Comments (1)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

nine − three =

Ads