Πανικός με την επιστροφή του Nokia 3310

To Nokia 3310 είναι για πολλούς το πιο καλοκατασκευασμένο κινητό της αγοράς από απόψη φθαρτότητας και αξιοπιστίας όσον αφορά τον σχεδιασμό του . Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2001 σαν αντικατάσταση του προκατόχου του του Nokia 3210 , και προέκυψε ως το πιο διάσημο δημιούργημα της Φιλανδικής εταιρείας .

Μετά τις φήμες για την επανακυκλοφορία του , πολλοί concept creators άρχισαν να δημιουργούν βίντεο , όπου μας δείχνουν πως θα μπορούσε να μοιάζει η νέα έκδοση του μοντέλου , δίνοντάς του κάμερα με flash , μεγαλύτερη εσωτερική μνήμη , υποδοχή για κάρτα μνήμης καθώς και smartphone λογισμικό .

Δυστυχώς δεν υπάρχουν παραπάνω πληροφορίες για το πως θα μοιάζει το εν λόγω κινητό , μιας και η Nokia δήλωσε ότι δεν πρόκειται να αποκαλύψει περισσότερα προς το παρόν , παρόλα αυτά όλος ο κόσμος του διαδικτύου φαίνεται ευχαριστημένος με το γεγονός ότι η HDM Global , η εταιρεία που κατασκευάζει τα κινητά τηλέφωνα κάτω από το brand name της Nokia , απόφασισε να επιστρέψει σε πιο παλιομοδητικές επιλογές και ανυπομονεί για περισσότερες δηλώσεις πάνω στο θέμα .

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

11 + thirteen =

Ads