Coldplay | Επιστρέφουν με 5 νέα τραγούδια

Οι Coldplay ανακοίνωσαν ότι στις 2 Ιουνίου θα κυκλοφορήσουν ένα ΕP (extended play) με τίτλο «Kaleidoscope«, αποτελούμενο από πέντε νέα κομμάτια. Ουσιαστικά, η νέα μουσική αποτελεί συμπλήρωμα του τελευταίου τους άλμπουμ το 2015 με τίτλο «A Head Full Of Dreams«.

Το πρώτο από τα κομμάτια «Something Like This«, σε συνεργασία με τους Chainsmokers, ήδη φιγουράρει στα charts.

Βέβαια, στην πρόσφατη επίσημη ανακοίνωση του συγκροτήματος δόθηκε και ενα δεύτερο κομμάτι με τίτλο «Hypnotized«.


  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *