Η Google κέρδισε για άλλη μια χρονία το βραβείο «Best Company To Work For»

Για έκτη συνεχή χρονιά, η Google κέρδισε τον τίτλο του «καλύτερη εταιρεία στον κόσμο για να εργαστεί κάποιος» σε μια κατάταξη που είναι κατοχυρωμένη από τη Fortune και περιέχει μια λίστα από 100 εταιρείες. Η Google έχει κερδίσει τον τίτλο οκτώ φορές σε έντεκα χρόνια, και αυτή η χρονιά σηματοδοτεί τη συνεχόμενη νίκη της για έξι χρόνια. Ο τεχνολογικός Γολιάθ καταφέρνει και στέφεται για άλλη μια φορά νικητής λόγω της κουλτούρας που διαθέτει για τον διασκεδαστικό χώρο εργασίας αλλά και φιλικό περιβάλλον .

Η Fortune κατατάσσει τις εταιρείες με βάση την αποζημίωση, τα προνόμια και τις άδειες που προσφέρουν. Φυσικά, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που συμβάλλουν, αλλά η Google φαίνεται να είναι σύνεχεια πρώτη σε ότι και αν θεωρείται σημαντικό από τη λίστα κατάταξης . Άλλες εταιρείες που εμφανίζονται είναι : Wegmans Food Markets, Boston Consulting Group, Baird, Edward Jones, και πολλές άλλες .

Για να καταστήσει τη διαδικασία κατάταξης διαφανή, η Fortune εξέτασε περισσότερους από 230.000 υπαλλήλους , που τους ζητήθηκε να βαθμολογήσουν την εταιρεία τους με βάση την ποιότητα ηγεσίας, τις σχέσεις με τους συναδέλφους και την υποστήριξη για τους προσωπικούς και επαγγελματικούς τους στόχους. Στην Google Inc., 97 τοις εκατό των εργαζομένων δήλωσε ότι βρίσκουν εξαιρετικό τον χώρο εργασίας τους .

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Apple είναι μια από τις εταιρείες κολοσσούς που δεν κατάφερε καν να μπει στη λίστα αυτή , κάτι που βάζει σε σκέψεις πολλούς από τους υποστηρικτές της .

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

1 + two =

Ads