Οι πίνακες των Pink Floyd από το The Wall τίθενται προς πώληση

Αυθεντικοί πίνακες του Gerald Scarfe που δημιουργήθηκαν για τη κινηματογραφική μεταφορά (1982) του The Wall των Pink Floyd πρόκειτο να τεθούν για αγορά στο San Francisco Art Exchange. Μια μεγάλη έκθεση που θα περιλαμβάνει τους πίνακες θα ανοίξει επίσης στην γκαλερί του SFAE τον Ιούλιο.

Ο Scarfe διάλεξε τα 11 κομμάτια, τα οποία περιλαμβάνουν κάποιες από τις πιο γνωστές φωτογραφίες από το The Wall, όπως το The Scream (που χρησιμοποιήθηκε για τη σκηνή της μάχης και στην αφίσα της ταινίας), τα Giant Judge and Hammers, The Teacher, The Mother and Education For What? Η έκθεση θα περιλαμβάνει επίσης μια εικονογράφηση συνδεδεμένη με το «Comfortably Numb», τη λήχη του Scarfe με το διάσημο φουσκωτό γουρούνι των Pink Floyd και ένα αυθεντικό εικονογραφημένο σενάρι του The Wall, το οποίο περιέχει 50 σκίτσα. Ολόκληρος ο κατάλογος θα είναι διαθέσιμο για αγορά στην ιστοσελίδα του SFAΕ.

Ο Scarfe ξεκίνησε να δημιουργεί τον ψηφιακό κόσμο του The Wall προτού οι Pink Floyd ξεκινήσουν να ηχογραφούν το δίσκο. Εργαζόμενος κάτω από το αίτημα του μπασίστα Roger Waters, ο Scarfe σχεδίασε ορισμένες φουσκωτές μαριονέτες και καρτούν που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των ζωντανών εμφανίσεων των The Wall – μολονότι οι Pink Floyd εμφανίστηκαν παγκοσμίως μόνο σε τέσσερις χώρες και δεν μαγνητοσκοπήθηκε υλικό από τις συναυλίες. Το καρτούν του Scarfe, ωστόσο, κατάφερε να εμφανιστεί στην ταινία.

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

five − 4 =

Ads