Το «Χρόνια πολλά» της Lady Gaga και του Stevie Wonder στον Elton John

Η Lady Gaga και ο Stevie Wonder ένωσαν τις δυνάμεις του για να τραγουδήσουν το τραγούδι του δεύτερου «Happy Birthday» στον Elton John στην εκδήλωσε που έγινε το Σάββατο στο Λος Άντζελες για τα 70α γενέθλια του ροκ θρύλου.

Gaga and Wonder served up a duet of the Hotter Than July track, with Gaga occasionally modifying the lyrics from «Happy birthday to you» to «Happy birthday Elton» for the occasion.

Τα 70α γενέθλια του John αποτέλεσαν ένα μεγάλο πάρτι στα Red Studios με μια λίστα καλεσμένων η οποία συμπεριλάμβανε αστέρια όπως η Gaga, ο Wonder, η Katy Perry, ο Jon Hamm, ο James Corden, ο Rob Lowe, η Roseanne Cash και πολλοί άλλοι.

Το πάρτι, που λειτούργησε και ως ο εορτασμός των 50 χρόνων από την συνεργασία του John με τον τραγουδοποιό Bernie Taupin, χάρισε όλα του τα έσοδα στο Elton John Foundation και στο Hammer Museum.

Μαζί με το ντουέτο του «Happy Birthday», η Gaga έπαιξε κι ένα μικρό σετ στο πιάνο, με τραγούδια όπως το «Bad Romance» και το «Born This Way». Ο John τραγούδησε επίσης στο πάρτι του ένα μικρό σόλο.

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

two × five =

Ads