Θυμάστε το «Lipstick»; | Ο Kim και η Καλομοίρα διασκευάζουν την μεγάλη επιτυχία της Αποστολίας Ζώη και του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Ο Kim και η Καλομοίρα παρουσιάζουν το νέο video clip τους τραγουδιού- ντουέτο «Lipstick» σε σκηνοθεσία του Άλεξ Κωνσταντινίδη.

Μετά την επιτυχία που είχε σημειώσει το τραγούδι «Lipstick» πριν μερικά χρόνια που πρωτοκυκλοφόρησε, τώρα επιστρέφει διασκευασμένο για να κερδίσει και πάλι τις καρδιές μας με τα «παιχνιδιάρικα» λόγια και τον χορευτικό του ρυθμό με πολλά νέα στοιχεία στη μουσική και τους στίχους…

Την μουσική υπογράφουν ο Κωνσταντίνος Παντζής και τους στίχους η Μαργαρίτα Δρούτσα, ενώ επιμέλεια παραγωγής έκαναν ο Πέτρος Καρράς και ο Κωνσταντίνος Παντζής. Η αρχική εκτέλεση ανήκει στους Αποστολία Ζώη και Γιάννη Τσιμιτσέλη, ενώ κυκλοφόρησε το 2006 μέσα από το τρίτο προσωπικό άλμπουμ της τραγουδίστριας «Θα Αφήσει Εποχή».

Μια ιστορία απιστίας ανάμεσα σε έναν popstar με μια groupie, την φωτογράφο σύντροφο του που το ανακαλύπτει και την Καλομοίρα να διηγείται με το δικό της τρόπο την κατάσταση, είναι μερικά από όσα γίνονται στο video clip «Lipstick». Ζωντανές εικόνες γεμάτες ένταση και ένα τραγούδι που θα είναι η επιτυχία του καλοκαιριού!

Κυκλοφορεί από την Heaven Music

Απολαύστε το νέο video clip » Lipstick» των Kim και Καλομοίρα ΕΔΩ:

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

8 + fifteen =

Ads