Η Shakira τραγουδά το “Chantaje” σε πάρκο της Νέας Υόρκης!

Η Shakira επιτέλους έφερε την ομορφιά της εκτός Βαρκελώνης, το μέρος από το οποίο δεν έφυγε καθόλου από τη στιγμή που γέννησε το δεύτερο παιδί της.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια εντοπίστηκε χθες στη Νέα Υόρκη, όπου έκανε μια εμφάνιση-έκπληξη τραγουδώντας ακουστικά την τελευταία της ισπανόφωνη επιτυχία “Chantaje” στο Washington Square Park μπροστά από μια μικρή ομάδα θαυμαστών.

Οι θαυμαστές ειδοποιήθηκαν για τη μοναδική αυτή εμφάνιση μέσω του διαδικτυακού παιχνιδιού «κυνήγι του θησαυρού», το οποίο έστησε προσφάτως η Shakira προκειμένου να ειδοποιούνται οι θαυμαστές της για αποκλειστικότητες γύρω από τον επερχόμενο δίσκο της “El Dorado”.

Ωστόσο, φαίνεται πως το παιχνίδι αυτό δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά, γιατί πόσα άτομα απεικονίζονται στο βίντεο; 30; Αφήστε που δεν υπάρχει αμφιβολία στο ότι σίγουρα οι μισοί από αυτούς ήταν απλά τυχαίοι περαστικοί ή τουρίστες.

Όπως και να ‘χει, ευχαριστούμε την Shakira για αυτό το “promo”. Γιατί επιτέλους έχουμε promo, ακόμα κι αν αυτό είναι μια εμφάνιση σε ένα πάρκο και όχι σε μια τηλεοπτική εκπομπή, όπως θα ‘πρεπε!

Η Shakira ακούστηκε πολύ καλά και φάνηκε αρκετά χαρούμενη – μητρότητα της πηγαίνει τόσο πολύ.

Η Shakira βρίσκεται στις ΗΠΑ προκειμένου να ετοιμάσει τις προωθητικές διαδικασίες για να υποστηρίξει το νέο της δίσκο “El Dorado”, ο οποίος κυκλοφορεί την επόμενη εβδομάδα, 26 Μαϊου.

Ελπίζουμε να τη δούμε σύντομα και στην τηλεόραση!

Επίσης, η Shakira έκανε και κάτι ακόμα προχθες. Τραγούδησε το “Me Enamore” στην φετινή παρουσίαση της Upfront. Ναι!

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads