Δείτε το «παιδικό» βίντεο του Pharrell για το «There Is Something Special»

O Pharell Williams αιωρείται! Ναι, κι όμως πετάει. Πετάει στον καταγάλανο ουρανό και στα όμορφα σύννεφα.

Στο κλιπ, το μη κεκορεσμένο κεφάλι του παραγωγού επιπλέει κοντά σε ένα πλήρωμα των χαρακτήρων Minion της ταινίας κινουμένων σχεδίων, που παίζουν μαζί με το αλαζονικό βαλσόρο με ζωντάνια σε διπλό μπάσο, πληκτρολόγια και παγίδες.

Ο Pharrell εξερευνά ένα ψυχρό, βαρύ…φαλτσέτο, καθ’όλη τη διάρκεια του «There Is Something Special», το οποίο παίρνει μια πνευματική κλίση.

Το κομμάτι ακολουθεί το προηγουμένως εκδοθέν single από το Pharrell, πάλι για την ταινία Despicable Me 3, «Yellow Light». Το soundtrack αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Ιουνίου και η ταινία ξεκινά να προβάλλεται στις 30 Ιουνίου.

Εν ολίγοις, ο Pharrell έχει προσφέρει πρωτότυπη μουσική και στις τρεις ταινίες Despicable Me, με αποκορύφωμα φυσικά την παγκόσμια επιτυχία με το «Happy». Για δείτε λοιπόν και το…«Κάτι ξεχωριστό» και πείτε μας και τη δική σας γνώμη.

Καλή σας απόλαυση!

 

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Ονομάζομαι Δαμιανός Σανταλίδης, είμαι 19 ετών και μαζί θα ταξιδεύουμε στον μουσικό και τηλεοπτικό κόσμο. Είμαι πρωτοετής φοιτητής στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Λατρεύω τη μουσική και τις τηλεοπτικές σειρές και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με αυτά.

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

twelve − one =

Ads