Έλενα Παπαρίζου | Δείτε το βίντεο κλιπ της αγγλικής εκδοχής του «Haide»

Πριν από δύο εβδομάδες είχε κυκλοφορήσει το νέο βίντεο κλιπ της Έλενας Παπαρίζου για το τραγούδι «Haide«, το νέο single που θα εμπεριέχεται στην επόμενη δισκογραφική δουλειά της τραγουδίστριας.

Το τραγούδι είχε κυκλοφορήσει στις αρχές Μαίου από την Minos EMI, σε μουσική και στίχους του μουσικοσυνθέτη Φοίβου, και σημειώνει την πρώτη συνεργασία της μεγάλης ντίβας της ποπ με τον πετυχημένο καλλιτέχνη.

Είναι φανερό πως πρόκειται για «το πιο μεγάλο σουξέ» του καλοκαιριού, καθώς κινείται σε ανατολίτικους και καλοκαιρινούς ρυθμούς. Συγκεκριμένα, το βίντεο κλιπ έχει μια εντελώς oriental οπτική και είναι κάτι που ίσως βλέπουμε πρώτη φορά με την Έλενα. Η τραγουδίστρια, πανέμορφη και πλαισιωμένη από εξίσου όμορφες χορεύτριες, επιδεικνύουν τις χορευτικές τους ικανότητες στο γρασίδι ενός πανέμορφου δροσερού κήπου και μας λένε όλους «haide, haide!». Το βίντεο κλιπ περιλαμβάνει επίσης πλάνα από το διαφημιστικό σποτ της Bioten, για την οποία η Έλενα αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο της τρέχουσας διαφημιστικής εκστρατείας των προϊόντων της.

Όπως είναι γνωστό, το τραγούδι έχει κυκλοφορήσει σε τρεις εκδοχές: μία ελληνική, μία english version και μία summer breeze version. Από την αρχή είχε ειπωθεί πως το βίντεο κλιπ θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδοχές, μία για το ελληνικό και μία για το αγγλικό τραγούδι, προκειμένου να προωθηθεί καταλλήλως το τραγούδι και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες – το τραγούδι τα πάει πάρα πολύ καλά στη Βουλγαρία.

Αυτό είναι κάτι το οποίο είχαμε να το δούμε πάρα πολλά χρόνια από την Έλενα. Αν θυμάστε υπήρξαν διπλά βίντεο κλιπ για τα τραγούδια Mambo!, Gigolo και Το φως στην ψυχή/The light in our soul. Τι ωραία!

Σε γενικές γραμμές, το βίντεο κλιπ δεν διαφέρει σχεδόν καθόλου από το αρχικό, με την εξαίρεση ότι, όπως είναι φυσικό, τα πλάνα στα οποία η Έλενα τραγουδούσε στα ελληνικά έχουν αντικατασταθεί, ενώ επίσης απουσιάζουν και τα πλάνα από τη διαφήμιση της Bioten.

Αυτόν τον καιρό η Έλενα βρίσκεται πραγματικά «κλεισμένη» στο στούντιο, όπου ετοιμάζει πυρετωδώς την επόμενη δισκογραφική της δουλειά, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει μετά το Σεπτέμβριο. Απ΄ό,τι έχουμε δει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πολλές διασκευές ετοιμάζει η αγαπημένη καλλιτέχνιδα, συνεργαζόμενη με νέα και πολύ ταλαντούχα άτομα, όπως ο Θοδωρής Μαραντίνης, ή η καλλιτεχνική vocal ομάδα, 8etto.

Haide, λοιπόν!

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

twenty − 7 =

Ads