Επιστροφή για τους Coldplay με νέο single

Το «All I Can Think About Is You» είναι το ολόφρεσκο τραγούδι που έδωσαν μόλις πριν 2 ημέρες στη δημοσιότητα οι Coldplay. Μετράει ήδη κάτι παραπάνω από 2 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και έχει δεχθεί πληθώρα θετικών σχολίων.

Πολλοί από τους θαυμαστές τους, ανάμεσα τους ίσως κι εσείς, θα το αναγνωρίσουν ως ένα από τα νέα τραγούδια που παρουσίαζαν τον τελευταίο καιρό σε πολλές από τις συναυλίες τους. Το «All I Can Think About Is You» είναι σίγουρο, όπως κι οι ίδιοι έχουν κάνει γνωστό, ότι θα περιέχεται στο νέο ΕΡ Kaleidoscope. Ένα άλμπουμ που ετοιμάζουν καιρό τώρα οι Βρετανοί και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε πολύ λίγες μέρες, στις 14 Ιουλίου.

Υπομονή λοιπόν. Το Kaleidoscope θα είναι, σύμφωνα και με τους ίδιους τους Coldplay, το «αδερφάκι» του τελευταίου ολοκληρωμένου τους άλμπουμ «A Head Full Of Dreams» (2015), μιας πολύ επιτυχημένης δηλαδή κυκλοφορίας, η οποία τους χάρισε ένα ακόμα νούμερο 1 στην Βρετανία, αλλά και το νούμερο 2 στις Η.Π.Α.

Check it out!

 

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Ονομάζομαι Δαμιανός Σανταλίδης, είμαι 19 ετών και μαζί θα ταξιδεύουμε στον μουσικό και τηλεοπτικό κόσμο. Είμαι πρωτοετής φοιτητής στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Λατρεύω τη μουσική και τις τηλεοπτικές σειρές και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με αυτά.

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

fourteen − two =

Ads