Νέο βιντεοκλίπ από τους Green Day «Revolution Radio»

Έπειτα από 8 μήνες από την επίσημη κυκλοφορία του άλμπουμ τους με τίτλο «Revolution Radio», ήρθε η ώρα για να δούμε και το κλιπ του ομώνυμου τραγουδιού.

Σε αυτό, βλέπουμε εικόνες και βίντεο από τους σημερινούς Green Day, αλλά και αυτούς του παρελθόντος. Ναι, τους 3 τρελούς από την Καλιφόρνια, στο ξεκίνημά τους, στα τέλη της δεκαετίας του ΄80. Όταν ακόμη η λέξη «δόξα» γι’ αυτούς, ήταν άγνωστη.

Έτσι λοιπόν, ενώνεται η παροντική με την παρελθοντική τους εικόνα. Και φυσικά, βλέπουμε και παρατηρούμε μεγάλες αλλαγές.

Στο σήμερα λοιπόν, το αμερικάνικο τρίο, μας παρουσιάζει ένα τραγούδι του στυλ που τους έχουμε συνηθίσει. Ροκ, δυνατό, με σφυγμό, πυγμή και αυθορμητισμό. Green Day 100%, χωρίς καμία απολύτως αμφιβολία.

Είστε λοιπόν άκεφοι;

Θέλετε μήπως να…ξεσπάσετε;

Αυτό είναι το τραγούδι που σίγουρα θα σας φτιάξει τη διάθεση.

Τι περιμένετε λοιπόν;

Check it out!

 

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Ονομάζομαι Δαμιανός Σανταλίδης, είμαι 19 ετών και μαζί θα ταξιδεύουμε στον μουσικό και τηλεοπτικό κόσμο. Είμαι πρωτοετής φοιτητής στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Λατρεύω τη μουσική και τις τηλεοπτικές σειρές και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με αυτά.

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

17 − nine =

Ads