Το «Ι Like Me Better» όπως δε το ‘χετε ξανακούσει!

Ο Αμερικανός μουσικός Lauv, κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάϊο το «I Like Me Better».  Ο, σε λίγους γνωστός ως Ari Staprans Leff, στην ηλικία των 22 ετών, μπορεί εύλογα να χαρακτηριστεί ως ιδιαίτερα επιτυχής και ταλαντούχος. Έχει ήδη καταφέρει να ανέβει στην 17η θέση του Billboard Chart με το «The Other» και να γνωρίσει μεγάλη επιτυχία με το «I Like Me Better».

Στο θέμα μας όμως. Αυτή την περίοδο τρέχει ένας διαγωνισμός για νέους DJ, με διάφορα σπουδαία έπαθλα και δώρα.

Πιο συγκεκριμένα οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να…remixάρουν ένα τραγούδι του Lauv. Τα τραγούδια αυτά, θα ακουστούν, θα σχολιαστούν και θα αποφασιστεί εν τέλει από μια κριτική επιτροπή, για το ποιο είναι το καλύτερο όλων. Ο νικητής θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει από κόντα τον Lauv, καθώς και θα προωθηθεί σαν καλλιτέχνης στα social media από τον ίδιο και πολλές ακόμη εκπλήξεις.

Εγώ με τη σειρά μου, σας παραδίδω, μετά από ατελείωτο ψάξιμο, το δικό μου αγαπημένο. Το remix του «I Like Me Better», (μπορείτε να το ακούσετε εδώ: https://skiomusic.com/tony_vencer/lauv-i-like-me-better-tony-vencer-remix) από τον Έλληνα Αντώνη Βαμβακούση, γνωστό και ως Tony Vencer (https://www.facebook.com/TonyVencer/?fref=ts η επίσημη σελίδα του στο Facebook).

Ο Tony, διανύοντας το 20ο έτος της ηλικίας του, έχει ήδη μια μεγάλη διάκριση καθώς το 2016, συμμετείχε στον πανελλήνιο διαγωνισμό DJ με τίτλο «Be The One» κατακτώντας τη 2η θέση!

Κάνει λοιπόν ένα βήμα παραπέρα, με στόχο την ανάδειξή του, αυτή τη φορά ως νικητή, με ένα υπέροχο και άκρως καλοκαιρινό remix.

Το μόνο που έχετε εσείς λοιπόν να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να αφήσετε το «I Like Me Better» να σας…ταξιδέψει. Κι αν σας αρέσει, στηρίξτε τον! Ένα Like, ένα Share, μπορούν πολύ εύκολα να τον αναδείξουν ακόμη περισσότερο.

Καλή σας απόλαυση!

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Ονομάζομαι Δαμιανός Σανταλίδης, είμαι 19 ετών και μαζί θα ταξιδεύουμε στον μουσικό και τηλεοπτικό κόσμο. Είμαι πρωτοετής φοιτητής στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Λατρεύω τη μουσική και τις τηλεοπτικές σειρές και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με αυτά.

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

three × five =

Ads