Επιστροφή των Weezer συνεχίζοντας την παράδοση των ιδιαίτερων album covers

Οι Weezer απο το 1994, όταν και έβγαλαν τον πρώτο τους δίσκο, μέχρι και σήμερα συνηθίζουν να βγάζουν ιδιαίτερα περίεργα cover. Αποκορύφωμα το τελευταίο τους άλμπουμ, το οποίο είχε για εξώφυλλο μια φωτογραφία του Jorge Garcia, του ηθοποιού που υποδυόταν τον Hurley στη διάσημη αμερικάνικη σειρά, “Lost”.

Ο ένατος στούντιο δίσκος των Weezer θα κυκλοφορήσει μέσα στo 2014, θα ονομάζεται “Everything Will Be Alright In The End” και αποκαλύφθηκε, μόλις, το εξώφυλλό του. Ένα αγνώστου ταυτότητος τέρας περιφέρεται στα βουνά, σε έναν πίνακα που είναι μέρος μιας καλλιτεχνικής σειράς τεράτων των Chris McMahon και Thryza Segal.

Δεν έχουν αποκαλυφθεί, προς το παρόν, πολλές λεπτομέρειες, πέρα από το εξώφυλλο και κάποια clip μερικών δευτερολέπτων. Ημερομηνία κυκλοφορίας και λοιπά στοιχεία αναμένονται στο κοντινό μέλλον. Πάντως αναμένεται να είναι ένας πολύ δυνατός δίσκος στην επιστροφή των Weezer μετά απο τέσσερα χρόνια όταν και είχε βγεί ο τελευταίος τους δίσκος. uiyi

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Είμαι 19 χρονών και μεγάλωσα στο Καρπενήσι. Εδώ και ένα χρόνο σπουδάζω στο Πάντειο και παράλληλα ασχολούμαι με τη μουσική. Μεγάλωσα ακούγωντας τους ροκ θρύλους των 60s και των 70s των οποίων και τα cd συλλέγω μανιωδώς. Στον ελεύθερό μου χρόνο διαβάζω beat λογοτεχνία και ονειρεύομαι για τα ταξίδια που θα κάνω στο μέλλον σαν άλλος χίπις και εγώ.

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

twenty − 20 =

Ads