Γνωρίστε την rock μπάντα Ένα Βήμα Μπροστά μέσα από το νέο τους τραγούδι

Ένα Βήμα Μπροστά κάνουν κάθε φορά με αποτέλεσμα να απασχολούν τα μουσικά δρώμενα από το 2001. Το rock συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής φέρει το αισιόδοξο όνομα “Ένα Βήμα Μπροστά”, κάτι ουσιαστικά που επιβεβαιώνουν μέσα από τις δουλειές, που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.

Οι “Ένα Βήμα Μπροστά” αποτελούνται από τον Άγι Αγγελομάτη τον μπασίστα, τον Κωνσταντίνο Πολυχρονίου στην κιθάρα, τον Νίκο Φάρφα που απολαμβάνουμε στην ερμηνεία και όχι μόνο, τον Γιώργο Τσιούτσια στα πλήκτρα και τον Γιάννη Μακρίδη στα ντραμς. Η ροκ μπάντα τώρα επιστρέφει ανανεωμένη και πιο δυναμική από ποτέ, παρουσιάζοντας ένα ολόφρεσκο, γεμάτο ρυθμό single που ακούει στον τίτλο “Άσε το Χρόνο“.
Το καινούριο αυτό κομμάτι “Άσε το Χρόνο” έχει επιμεληθεί στους στίχους η Aνθή Μητροπέτρου ενώ η μουσική και η παραγωγή ανήκουν στον Κωνσταντίνο Μαδεμλή.
Οι Ένα Βήμα Μπροστά παρουσίασαν το νέο τους τραγούδι οπτικοποιημένο, όπου στο κλιπ συμμετείχε η όμορφη Σίσσυ Δεμενελούδη.
Αξίζει να σημειωθεί πώς από το 2005 που ουσιαστικά ολοκληρώθηκαν σαν μπάντα, μέχρι και σήμερα το νεανικό γρουπ έχει κυκλοφορήσει δύο δίσκους, ο πρώτος ήταν το “Κίτρινο Φεγγάρι” το 2007 και ο δεύτερος το “Όπου κι αν πας” το 2009.

Απολαύστε το!

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=MacgRtQaRrk” responsive=”no”]

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

four × three =